Hidrodoe

Wat kan je nu beter plannen op een heerlijke, zomerse dag dan een uitstapje naar een water-doe-centrum? In Hidrodoe leer je alles over water in meer dan 120 toffe doe-opstellingen. Door te experimenteren ontdek je hoe fantastisch water is: maak een reuze draaikolk, laat een raket op waterstof vliegen, maak gigantische zeepbellen, … Hier mogen kinderen nu eens werkelijk overal aankomen! Van maart tot oktober kan je ook lekker spelen in de Blauwe Watertuin. Laat balletjes balanceren op het water, maak je eigen waterballet, schuil onder de waterparaplu, … Er wordt ook op regelmatige tijdstippen een film vertoond. Wij wilden de film eerlijk gezegd eerst skippen, maar de kinderen wilden hem absoluut zien. En wat was het leuk! Het bleek een 4D-film te zijn waarin Spetter, Drip en Drup het opnemen tegen het groene monster Smos. Zo grappig om te zien hoe de kinderen de waterdruppels die uit het scherm leken te komen probeerden te vangen… Sla de film dus niet over, maar zak even lekker onderuit en geniet van de film en de kinderen rondom jou.

Wij hadden een geweldige tijd in Hidrodoe. De kinderen noemden het zelfs het leukste uitstapje dat ze in lange tijd hadden gedaan. Het feit dat kinderen werkelijk overal mogen aankomen is natuurlijk een succesformule. Maar ook voor volwassenen is Hidrodoe erg leuk. Je leert heel wat bij over water en eerlijk gezegd vond ik al die proefjes zelf ook enorm leuk. Fun gegarandeerd voor groot én klein!

Praktisch

Adres: Haanheuvel 7, 2200 Herentals

Hidrodoe is alle dagen geopend (uitgezonderd woensdag en zaterdag) van 9.30 u tot 17.00 u. In juli en augustus is Hidrodoe 7 dagen op 7 geopend. Een ticket kost 8,50 euro voor volwassenen, kinderen van 3 tot 12 jaar betalen voor een ticket 6,50 euro. Reken voor een bezoek aan Hidrodoe zo’n 2 à 3 uur aan waterpret.

Parkeren doe je gratis op het parkeerterrein van Sport Vlaanderen. Vanaf de parking is het nog ongeveer 10 minuten wandelen naar Hidrodoe. De parkeerplaatsen aan de ingang van Hidrodoe zijn enkel voor mindervaliden.

Meer informatie

Alle informatie over Hidrodoe vind je terug op hun website. Op hun Facebook en Instagram pagina vind je extra informatie, mooie foto’s en leuke evenementen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: