Parc Chlorophylle

Parc Chlorophylle is een leuk themapark rond bos en natuur. Het park van 9 ha is volledig gewijd aan speelse en leerrijke activiteiten, zoals een didactisch pad, verschillende houten speeltuigen, educatieve zones, een touwenparcours en een loopbrug door de toppen van de bomen. Alles staat volledig in het teken van de natuur en het milieubehoud.

Onze kinderen (en ikzelf ook) waren enorm fan van dit park. Het is een super mooi, leuk, educatief, interactief park. We konden zien, horen, voelen en ondervinden wat de natuur allemaal te bieden heeft. Dit park is absoluut een bezoekje waard!

Praktisch

Adres: Rue des Chasseurs Ardennais 60, 6960 Manhay

Voor een bezoek aan Parc Chlorophylle betaal je als volwassene 8,00 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 6,00 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis binnen. Bezoek je als gezin (2 volwassenen en minstens 2 kinderen tussen 3 en 12 jaar) het park, dan betaal je slechts 5,80 euro per persoon.

Meer informatie

Check zeker de website: www.parcchlorophylle.com. Ook op de Facebook pagina kan je nog veel informatie en mooie foto’s vinden!

Eén opmerking over 'Parc Chlorophylle'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: