Wildpark van La Roche

Parc à Gibier de La Roche is een wildpark van 10 ha waar een dertigtal diersoorten uit de Ardense bossen verblijven, zoals everzwijnen, damherten, reeën, wolven en uilen. Langs het wandelparcours van 1,2 km kan je deze dieren bewonderen in een omgeving die heel erg lijkt op hun natuurlijke habitat. Op het einde van het wildpark is er ook een miniboerderij.

Na een lange wandeling door het wildpark kan je bij de taverne even tot rust komen. Terwijl de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin kunnen de ouders genieten op het zonnige terras en ondertussen een oogje in het zeil houden.

De dierenverblijven van het wildpark van La Roche zijn heel groot en leunen sterk aan bij de oorspronkelijke leefomgeving. Het nadeel van deze grote dierenverblijven is dat de dieren zich goed kunnen verstoppen. Daardoor hebben we jammer genoeg een aantal dieren niet te zien gekregen…

Praktisch

Adres: Chemin du Parc à Gibier 1, 6980 La Roche-en-Ardenne

Voor toegang tot het wildpark betaal je als volwassene 6,50 euro. Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 4,50 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar krijgen gratis toegang. De speeltuin en de taverne zijn vrij toegankelijk.

Meer informatie

Check de website: www.parc-gibier-laroche.be. Ook op de Facebook en Instagram pagina kan je nog veel informatie en mooie foto’s vinden!

Eén opmerking over 'Wildpark van La Roche'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: