Kabonk

De hoogste binnenspeeltuin van Europa: dat is Kabonk! Kabonk is een speelparadijs van 20 meter hoog, 3.300 m² groot en bestaat uit maar liefst 7 verdiepingen die allemaal met elkaar verbonden zijn via glijbanen en klimtoestellen. Hoe hoger je gaat, hoe uitdagender de speeltoestellen worden. Zo is er op het gelijkvloers een apart peutergedeelte waar kinderen tot 4 jaar in alle rust en veiligheid kunnen ravotten, terwijl je op de bovenste verdiepingen onder andere een stormbaan, free run parcours, voetbalkooi, en trampolines vindt. En als je alles geprobeerd hebt, glij je van boven helemaal naar beneden en begin je gewoon opnieuw…

Maar ook aan de ouders werd gedacht, want doorheen Kabonk zijn er heel wat gezellige zitplekjes. Je vindt ze verspreid over de verschillende verdiepingen, waardoor je kan kiezen voor een centraal plekje waar je het overzicht bewaart of je kan kiezen voor een rustig plekje op één van de hogere verdiepingen.

Praktisch

Adres: Bavelseparklaan 8, 4817 ZX Breda

Parkeren kan gratis op de ruime parking.

Bij Kabonk kan je 7 dagen per week komen ravotten. Tijdens de zomervakantie is Kabonk dagelijks geopend van 9.00 u tot 15.00 u en bij slecht weer tot 17.30 u.

Vooraf reserveren is verplicht. Bij het reserveren van je tickets, kies je het gewenste tijdslot van binnenkomst. Eenmaal binnen, mag je tot sluitingstijd blijven.

Kinderen van 1 t.e.m. 3 jaar betalen 6,50 euro, kinderen van 4 t.e.m. 17 jaar betalen 9,50 euro. Volwassenen die kinderen begeleiden, mogen gratis binnen.

Het dragen van sokken is verplicht! Heb je geen sokken bij? Dan kan je aan de kassa nog steeds leuke, kleurrijke sokken met antislipnoppen kopen.

Meer informatie

Meer informatie over de huidige openingstijden en prijzen vind je op de website van Kabonk. Ook op de Facebook en Instagram pagina van Kabonk vind je heel wat extra weetjes, leuke foto’s en boeiende evenementen.

Plaats een reactie