Boat BQ

Rustig ronddobberen op het water en ondertussen genieten van een heerlijke barbecue? Dat is Boat BQ in een notendop.

Op het domein van Sport Vlaanderen in Herentals kan je aan boord van stappen van een leuk, elektrisch bootje voor een smaakvol avontuur. Gedurende 2 uur vaar je rustig op de vijver terwijl je geniet van elkaars gezelschap en de natuur rondom je en ook je smaakpapillen verwent met overheerlijk eten. Je kan kiezen uit verschillende formules: all meat, surf & turf, no meat, halal en kids. Groenten, enkele bijgerechten, koude sausen, broodjes en een dessert zijn hierbij steeds inbegrepen. Er zijn verschillende tijdsloten mogelijk: lunch, dinner, late dinner en late night. Ben je eerder een early bird? Dan kan je ook opteren voor een ontbijt of brunch op het water.

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een romantisch diner of gewoon een gezellig samenzijn, Boat BQ biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Het samenspel van lekker eten, varen en een rustgevende omgeving creëren een onvergetelijke ervaring.

Praktisch

Adres: Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het domein van Sport Vlaanderen. Wij kozen voor een diner van 16.00 u tot 18.00 u en betaalden hiervoor 89,00 euro per volwassene en 35,00 euro per kind. Drank is niet inbegrepen in de prijs, maar kan je wel gemakkelijk ter plaatse bestellen via een QR-code. Per bootje kunnen maximaal 6 personen plaatsnemen, zodat je nog voldoende ruimte hebt om aangenaam te kunnen dineren.

Meer informatie

Meer informatie over Boat BQ vind je op hun website. Of neem een kijkje op hun Facebook en Instagram pagina voor leuke sfeerbeelden en de laatste nieuwtjes.

Plaats een reactie