Street art wandeling in Hasselt

Wat als muren konden praten? Wel, in Hasselt doen ze dat! Niet met woorden, wél met kunst. Doorheen de stad vind je verschillende gevels die opgefleurd werden met prachtige street art. Ze brengen kleur in de stad en vertellen elk een eigen verhaal.

Een greep uit de prachtige street art die wij tijdens onze wandeling hebben ontdekt:

Wil je ze zelf ook eens gaan bewonderen? Download dan de gratis app Street Art Cities en ga op ontdekking! De app toont je een volledig overzicht van alle street art in de stad en biedt telkens heel wat extra informatie over de kunstwerken en de artiesten. In de app vind je ook enkele routes of je kan er gemakkelijk zelf eentje samenstellen.

Praktisch

Adres: Maastrichterstraat 59, 3500 Hasselt

Je kan zelf je eigen route samenstellen en dus starten waar je wil. Wij kozen er voor om onze wandeling te starten ter hoogte van de toeristische dienst Visit Hasselt. We parkeerden onze wagen in de betalende parking Q-Park Tweetorenwijk. Van hieruit is het slechts 300 meter wandelen naar de toeristische dienst.

Meer informatie

Meer informatie over deze wandeling en de verschillende street art werken vind je op de website van Street Art Cities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: