Hangtime

Voor energieke kinderen die van springen en salto’s maken houden is Hangtime dé place to be. Hangtime is een groot trampolinepark met verschillende zones voor kinderen van alle leeftijden. Er is maar liefst 1.000 m² speelplezier met diverse trampolines, een ballenbad, een indoor speelzone, een speelparadijs buiten en een instagramwaardige koffiebar waar ook de ouders rustig kunnen hangen. In het trampolinepark vind je niet enkel gewone trampolines, maar ook trampolines met basketkorven waar je jouw dunktechniek kan bijschaven, trampolines voor dodgeball, foampits waar je kan in kan duiken en een luchtkussen waar je heerlijk op neer kan ploffen. Als jouw kinderen hier hun energie niet kwijt kunnen, dan kunnen ze het nergens…

Praktisch

Adres: Fortstraat 128 B, 8400 Oostende

In de zomermaanden is het trampolinepark dagelijks geopend. Van 10.00 u tot 12.00 u is het park open voor kinderen tot en met 6 jaar, in de namiddag is park open voor de grotere kinderen.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Hangtime. Ook op hun Facebook en Instagram pagina vind je meer informatie en leuke foto’s.

Eén opmerking over 'Hangtime'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: