Blotevoetenpad Lieteberg

Vandaag gingen we letterlijk nog eens met beide voeten op de grond staan. En dit deden we op het blotevoetenpad Lieteberg in Zutendaal. Hier ervaar je de prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, modder en water op een gecontroleerd parcours van ongeveer 3 km. De voormalige kiezel- en zandgroeve vormt het prachtige decor van het blotevoetenpad. Naast verschillende ondergronden kom je ook langs diverse waterpartijen, zandheuvels, steile hellingen, een houten uitkijktoren, een doolhof en een hangbrug.

Na afloop kan je op het terras nog genieten van een verfrissend drankje en een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

Praktisch

Adres: Stalkerweg, 3690 Zutendaal

De parking is volledig gratis en bevindt zich op 5 min wandelen van de start van het blotevoetenpad. Een ticket voor het blotevoetenpad kost 6,00 euro per persoon. Kinderen tot en met 120 cm betalen slechts 4,50 euro. Het blotevoetenpad is dagelijks geopend vanaf 10.00 u. De laatste tickets worden om 17.20 u verkocht.

Het blotevoetenpad is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Aan het onthaal kan je eventueel een draagzak of rugstoeltje voor kleine kindjes huren. Er mogen ook geen honden mee op het blotevoetenpad.

Aan het begin van het parcours vind je lockers voor je schoenen. Hiervoor heb je een muntstuk van 1,00 euro nodig. Aan het einde van het parcours vind je voetdouches om je vuile voeten terug helemaal proper te maken. Vergeet geen handdoek mee te nemen om je voeten droog te wrijven.

Meer informatie

Meer informatie over het blotevoetenpad Lieteberg vind je op hun website. Op hun Facebook en Instagram pagina vind je nog meer leuke weetjes en mooie foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: