Pelican Aquapark

Voor de waterratten onder jullie heb ik nog een leuke tip: het Pelican Aquapark in De Lilse Bergen. Het Pelican Aquapark is een opblaasbare waterspeeltuin die bestaat uit een aaneenschakeling van allerlei toffe speeltoestellen waaronder een glijbaan, een ijsberg, een katapult en een trampoline. Het Aquapark richt zich niet alleen tot kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich hier uitleven op het water.

Foto: Pelican

Wij trokken speciaal voor de verjaardag van Emiel naar De Lilse Bergen voor een uurtje waterpret op het Pelican Aquapark. Na aanmelding kregen de kids een zwemvest aangemeten en kregen ze een korte briefing. Daarna was het tijd om het water in te duiken. Na enkele verkenningsrondjes rondom het parcours werd de glijbaan uitgebreid getest. Ook het springkussen en de trampoline bleken een voltreffer. De eindconclusie? Topactiviteit!

Praktisch

Adres: Strandweg 6, 2275 Lille

Het Pelican Aquapark is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Om veiligheidsredenen worden kinderen tot en met 8 jaar worden enkel toegelaten onder begeleiding van een volwassene. Alle deelnemers dienen verplicht een zwemvest te dragen.

Het Pelican Aquapark is in juli en augustus dagelijks geopend van 13.00 u tot 16.00 u. In mei, juni en september is het Aquapark geopend op woensdag, zaterdag en zondag, telkens van 13.00 u tot 16.00 u.

Een ticket voor het Aquapark kost 9,00 euro voor een uur waterpret en kan je kopen via deze link. Hierin zit de toegang tot het domein van De Lilse Bergen niet inbegrepen. Een ticket voor De Lilse Bergen dien je dus nog apart aan te kopen via deze link.

Meer informatie

Meer informatie over Pelican en het Aquapark vind je op hun website, Facebook en Instagram pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: