’t Struisvogelnest

’t Struisvogelnest is een leuke kinderboerderij net buiten het centrum van Lier. Op het domein van maar liefst 10 hectare wonen allerlei lieve dieren: alpaca’s, paarden, ganzen, hertjes, ezels, schapen, geiten en uiteraard struisvogels. Enkele geitjes staan in een aparte knuffelweide die de kinderen onder begeleiding van een volwassene mogen betreden om de dieren te aaien. Er zijn ook heel wat speelmogelijkheden in ‘t Struisvogelnest, zowel binnen als buiten. Binnen is er een springkasteel, zandbak, krijtbord en een speelzone vol stro. Buiten vind je nog meer springkastelen, speeltoestellen en een heleboel speelgoedtractoren waarmee de kinderen kunnen rondcrossen. En de ouders? Die kunnen rustig genieten op het ruime terras. Proef zeker eens de pannenkoeken die gemaakt worden van struisvogeleieren! In de hoevewinkel kan je eventueel ook vers geteelde groenten kopen om mee naar huis te nemen.

Praktisch

Adres: Zuut 18, 2500 Lier

Vanaf maart is ’t Struisvogelnest geopend op woensdag van 13.00 u tot 18.00 u en op zaterdag en zondag van 10.00 u tot 18.00 u. Tijdens schoolvakanties zijn er uitgebreidere openingsuren: check hiervoor even de website van ’t Struisvogelnest. Een bezoekje aan ’t Struisvogelnest is volledig gratis. Picknicken op het domein is niet toegestaan, maar dit is gezien de gratis toegang best logisch.

Meer informatie

Alle praktische informatie over ’t Struisvogelnest kan je nalezen op hun website. Check ook zeker even hun Facebook en Instagram pagina voor meer nieuws, leuke evenementen en mooie foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: