Plezant Hageland

Vanaf half april kleuren vele prachtige bloesems opnieuw de fruitstreken van ons land. De meeste toeristen trekken dan naar het mooie, maar ook drukke Haspengouw. Wie een even mooie, maar rustigere uitstap wil maken, kan terecht in het Hageland. Je kan het Hageland verkennen via prachtige fiets- en wandelroutes, maar wij hebben een nóg leuker alternatief gevonden!

Plezant Hageland

Bij Plezant Hageland kan je een elektrische scooter huren waarmee je het Hageland op een unieke manier kan ontdekken. Op de e-scooter geniet je volop van de prachtige natuur, want in tegenstelling tot gewone scooters maakt een e-scooter geen lawaai en heb je geen last van geurhinder. Je rijdt rustig en veilig door het mooie landschap aan maximum 25 km/u. Hierdoor kan je de e-scooter ook zonder rijbewijs besturen vanaf 16 jaar. Je hoeft geen schrik te hebben om de weg kwijt te geraken, want elke e-scooter is uitgerust met een iPad waar alle themaroutes op voorgeprogrammeerd staan. En de kinderen? Die neem je gewoon mee! Kinderen van 3 tot 16 jaar mogen gratis mee achterop en kunnen zo meegenieten van al het moois dat het Hageland te bieden heeft.

Wij maakten een rondrit van 90 km dwars doorheen het Hageland, langs kronkelende wegen, afwisselende landschappen, historische monumenten en kunstobjecten. En natuurlijk passeerden we duizenden fruitbomen die volop in bloei kwamen te staan.

Praktisch

Adres: Hanenstraat 2, 3472 Kersbeek-Miskom

Je kan een e-scooter huren voor een halve dag (60 euro), een volledige dag (90 euro) of voor een avondtoer (45 euro). Wil je het Hageland toch liever met de fiets verkennen? Dan kan je bij Plezant Hageland ook elektrische fietsen huren.

Meer informatie

Alle praktische informatie over Plezant Hageland kan je terugvinden op hun website, Facebook of Instagram pagina. De route die wij met de e-scooter gereden hebben, vind je terug op de website van RouteYou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: