Domein Kiewit

Domein Kiewit is een kasteelpark dat gelegen is in het hart van De Wijers, het land van 1001 vijvers. Het domein is het vertrekpunt van heel wat prachtige wandelingen. Wij gingen op verkenning via de wildernisroute, die je mee op avontuur neemt doorheen het mooie, maar soms erg drassige natuurgebied. Gelukkig zorgen de vele kronkelende knuppelpaden er voor dat je voeten onderweg droog blijven. En wie weet ontmoet je onderweg wel één van de imposante Gallowayrunderen die het gebied op natuurlijke wijze onderhouden.

Op het domein valt echter nog veel meer te beleven dan wandelen alleen. Bezoek de kinderboerderij, ontdek de verschillende tuinen en geniet van een drankje op het terras terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of het speelbos.

Praktisch

Adres: Putvennestraat 108, 3500 Hasselt

Het domein is dagelijks gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Je kan gratis parkeren op de parking aan de Putvennestraat. De wildernisroute een wandelroute van 3,2 km en is volledig bewegwijzerd via blauwe ruiten.

Meer informatie

Meer informatie over het domein of over de wildernisroute vind je op de website van Domein Kiewit. Ook op hun Facebook en Instagram pagina vind je allerlei handige informatie, leuke foto’s en toffe evenementen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: