Krakketakketocht

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol wordt elke zomer opnieuw overspoeld door duizenden mensen die komen genieten van het water, het strand en de zon. Maar ook buiten het zomerseizoen valt er veel te beleven op het domein.

Ben jij een echte krak?

De Krakketakketocht, een leuke belevingstocht voor kinderen tot 12 jaar, is perfect voor een heerlijk dagje in de natuur. De kinderen worden onderweg uitgedaagd via een twintigtal boeiende opdrachten.

Na afloop kunnen de kinderen nog in één van de vele speeltuinen ravotten.

Praktisch

Adres: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Je start aan de inkom van het strand en volgt de houten pijlen met Krak de Tak. De tocht van 2,5 km is niet toegankelijk met een rolstoel, maar met een stevige buggy kan je de route wel afleggen. De Krakketakketocht loopt nog tot 31 december 2022.

De toegangsprijzen voor het domein verschillen naargelang het seizoen. Hiervoor check je best de website van het Zilvermeer. Tijdens het laagseizoen – dat loopt van 1 oktober tot en met 31 maart – is het domein gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Meer informatie

Meer informatie over het Zilvermeer en de Krakketakketocht vind je op de website van het Zilvermeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: