Nutteloze Borden Wandeling

In Ninove kan je een super leuke, doch tamelijk nutteloze wandeling doen. De wandeling brengt je doorheen het centrum van de stad en langs de oevers van de Dender. Onderweg vind je een 40-tal nutteloze borden die werden aangebracht door tv-maker Kamiel De Bruyne. Uit pure verveling begon hij tijdens de eerste lockdown nutteloze bordjes op te hangen in zijn thuisstad. Op het eerst zich lijkt het alsof er nuttige informatie wordt gegeven over een monument of een historische gebeurtenis, maar niet is minder waar. De bordjes hebben dan misschien inhoudelijk niet veel te betekenen, ze toveren wel meteen een glimlach op je gezicht.

Praktisch

Adres: Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove

De Nutteloze Borden Wandelroute is ongeveer 3 kilometer lang. De wandelroute is niet bewegwijzerd, maar er is wel een plattegrond met alle locaties van de bordjes. De plattegrond kan je hier downloaden.

Meer informatie

Meer informatie over de Nutteloze Borden Wandelroute en over de Nationale Vereniging voor Nutteloze Borden vind je op hun website. Wil je graag op de hoogte blijven van alle flauwe grappen van Kamiel De Bruyne, dan kan je hem volgen op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: