Smile Safari

Vandaag kwam een grote droom uit voor Emma. Wij gingen vandaag samen naar Brussel op jacht naar de perfecte foto in het enige echte TikTokmuseum van België: Smile Safari.

Smile Safari is iets wat – als grote TikTok fan – al lang op haar wensenlijstje stond. Maar ik was altijd een beetje terughoudend. Het leek me eerder iets oppervlakkig en fake en ik begreep niet goed wat hier nu zo leuk aan kon zijn. Maar dan kwamen we tijdens een uitstap naar Kortrijk voorbij een pop-up versie van Smile Safari. En daar hebben we zo veel plezier gemaakt! Dus hoe leuk moet de echte versie van Smile Safari dan wel niet zijn? Dat gingen we vandaag ontdekken…

Op expeditie in een jungle van hippe designs

Smile Safari is het grootste Instagram en TikTokmuseum van Europa. Het is geen duf museum waar je enkel mag kijken en niets mag aanraken. Hier ga jij als ontdekkingsreiziger op expeditie in een jungle van kleurrijke, gekke, artistieke, hippe designs, optische illusies en leuke videowalls. Strike a pose en je hebt meteen een perfecte instagrammable foto!

Wie ‘my wanderful world’ al langer volgt, weet dat mijn kinderen het ondertussen al gewoon zijn om te poseren voor de camera. Dus dit was voor Emma helemaal geen moeilijke opdracht en ze amuseerde zich rot! Mijn ding is het niet helemaal, maar als je dochter gelukkig is, ben je dat zelf ook…

Praktisch

Adres: Anspach Shopping, Anspachlaan 24, 1000 Brussel

Smile Safari is geopend op woensdag en vrijdag van 12.00 u tot 18.00 u. Op zaterdag en zondag kan je er terecht van 10.00 u tot 18.00 u. Tickets kosten 19,50 euro voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar betalen 17,50 euro en kinderen tot en met 3 jaar krijgen gratis toegang.

Meer informatie

Meer informatie over Smile Safari vind je op hun website. Check ook zeker hun Instagram, Facebook of TikTok voor leuke foto’s en filmpjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: