De ontvoering van prinses Malle

Toerisme Malle heeft recent vijf nieuwe wandelingen in onze prachtige gemeente gelanceerd. De wandelingen zijn gericht op uiteenlopende doelgroepen en bieden zo aan iedereen de kans om Malle eens op een andere manier te ontdekken. Ook voor gezinnen met kinderen werden er enkele leuke wandelingen uitgestippeld. Wij gingen er alvast eentje uittesten.

Spelen met coördinaten

Eén van de nieuwe wandelingen is ‘De ontvoering van prinses Malle’. Dit is een leuke geocacheroute van 4,7 km in de omgeving van het kasteel van Westmalle. Je krijgt een aantal coördinaten die je de weg leiden naar de verschillende geocaches. Goed zoeken, want ze liggen soms goed verstopt… Elke geocache bevat een stukje van het verhaal van ‘De ontvoering van prinses Malle’. Op de achterzijde staat een tempelierscode die je met behulp van de sleutel in de brochure kan ontcijferen. In enkele geocaches vind je ook een nummer. Deze nummers heb je nodig om op het einde van de wandeling de koffer te kunnen openen.

Praktisch

Adres: Kasteellaan 32, 2390 Westmalle

Vertrekken doe je aan de Sint-Martinuskerk in Westmalle. Hier kan je jouw wagen gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen in de buurt.

De geocacheroute ‘De ontvoering van Prinses Malle’ kan je als folder verkrijgen bij de dienst Toerisme of kan je downloaden op de website van Toerisme Malle.

Meer informatie

Meer informatie over de geocacheroute ‘De ontvoering van prinses Malle’ en de vijf andere nieuwe wandelingen in Malle vind je op onderstaande websites:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: