Wintergeluk in Mol

Wil jij graag eens op een bijzondere manier aan een wandelavontuur beginnen? Dan heb ik een leuke tip voor jou! Huur eens een taxiboot bij Port Aventura en laat je overzetten naar één van de verschillende vertrekpunten. Van hieruit kan je telkens via wandelknooppunten een mooie wandeling langsheen de Kempische kanalen of natuurdomeinen maken.

Vandaag organiseerde Port Aventura met CrazyIdee vzw een speciale wintereditie van het concept varen en wandelen. We werden met de taxiboot naar de landtong aan de overkant van de kanaalmeer gebracht. Van hieruit wandelden we langsheen de kanaalmeer terug richting het havencafé. Onderweg ontdekten we verschillende plaatsen waar we leuke foto’s konden maken, helemaal in kerstthema. De wandeling was ongeveer 4 km lang, een perfecte afstand voor onze kinderen!

Maar ook zonder themawandeling is het hier heerlijk om te wandelen. De omgeving is prachtig en je kan een heleboel watervogels spotten. Zeker de moeite waard om een keer te ontdekken!

Wil je onderweg genieten van een lekker hapje? Dat kan! Je kan bij het havencafé van Port Aventura een knapzak bestellen met allerlei lekkernijen.

Zondag 27 december 2020 wordt er nog een editie van Wintergeluk georganiseerd. Deze is helaas reeds volgeboekt, maar niet getreurd! Ook op overige zondagen kan je een taxiboot nemen of een heerlijke knapzak reserveren. Meer informatie hierover vind je op de website van Port Aventura.

Praktisch

Adres: Zilvermeerlaan 9, 2400 Mol

Een tochtje met de taxiboot naar de landtong kost 3,50 euro per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 2,50 euro. De kerstknapzak voor volwassenen kost 16,00 euro en bevat een heleboel lekkers: een bagel met kip, mini quiche, duo van zalm, een kaneelkoek en kerstsnoepgoed. De kerstknapzak voor kinderen kost 10,00 euro is gevuld met 2 sandwiches met choco, een donut, lolly, fruitsap en kerstsnoepgoed.

Meer informatie

Check de website van Zilvermeerhaven voor meer informatie. Ook op hun Facebook en Instagram pagina kan je nog veel informatie, leuke evenementen en mooie foto’s vinden! Wil je graag wat meer weten over CrazyIdee vzw? Op hun website vind je alles over wie ze zijn, wat ze doen en al hun gekke ideeën!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: