Sinterklaas speurtocht in Halle

Sinterklaas is nog maar net in het land en hij heeft niet stil gezeten! In het park van Halle heeft hij voor de kinderen een leuke speurtocht met allerlei opdrachtjes uitgestippeld. Het enige wat je nodig hebt is een GSM om de QR-codes te scannen en dan ben je klaar om de zwarte pieten te zoeken.

De speurtocht start op de parking van het park. Hier vind je een eerste QR-code waarmee je het plannetje van de uitgestippeld wandeling kan opslaan. Vervolgens zoek je de zwarte pieten die her en der aan bomen of paaltjes hangen. Kijk goed naar de zwarte pieten! De richting van zijn swish toont je de weg!

In totaal zijn er 9 opdrachten verspreid over de wandeling. De opdracht ontdek je telkens door de QR-code te scannen. Via de verschillende opdrachten leren de kinderen wat een goede zwarte piet allemaal moet kunnen: klimmen, evenwicht bewaren, pepernoten gooien, zingen, … Stuk voor stuk leuke opdrachten in een mooie setting.

Praktisch

Adres: Kasteeldreef 52, 2980 Halle (Zoersel)

Deelnemen kan nog tot en met 6 december 2020. De wandeling van 2.5 km werd uitgestippeld via de aangelegde paden, dus kinderen in een buggy kunnen zeker mee!

Meer informatie

Deze Sinterklaas speurtocht is een initiatief van Ferm Jong Halle. Indien je vragen of opmerkingen hebt, kan je contact opnemen met fermjonghalle@gmail.com. Meer informatie over Ferm Jong Halle vind je op hun Facebook en Instagram pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: