Mont Mosan

Mont Mosan is een kinderpretpark dat plezier biedt voor het hele gezin. Naast een attractiepark is Mont Mosan ook een dierenpark. Je ziet er varkens, kangoeroes, aapjes, stokstaartjes, pinguïns en zeehonden. Het park staat bekend om zijn zeeleeuwenshow en papegaaienshow. Verder is er een leuke kinderboerderij met konijnen, geiten en kippen. Ook is het mogelijk om een ritje te maken op een pony!

Mont Mosan heeft diverse grote speeltuinen waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Van glijbaan tot schommel, van klimrek tot speelhuis, alle denkbare speeltoestellen zijn aanwezig. Ook diverse springkastelen ontbreken natuurlijk niet.

Maar het leukste van het park zijn de diverse attracties die geschikt zijn voor kleine kinderen. Zo is er een schommelboot, elektrische trein, draaimolen, reuzenrad en kopjesmolen. Uren speelplezier verzekerd!

Praktisch

Adres: Plaine de la Sarte, 4500 Huy

Een entreeticket voor het kinderpretpark kost 10,00 euro per persoon. Wil je ook onbeperkt toegang tot de vele attracties, dan kan je voor de kinderen een attractiekaart kopen voor 10,00 euro per kind.

Meer informatie

Check zeker de website: www.montmosan.be. Ook op de Facebook pagina kan je nog veel informatie en mooie foto’s vinden!

Eén opmerking over 'Mont Mosan'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: