Château de Vêves

Met zijn prachtige torens en prachtig houtwerk lijkt het kasteel van Vêves zo uit een sprookje te komen. Dit elegante kasteel is beschermd als uitzonderlijk erfgoed en is al 800 jaar in het bezit van dezelfde familie.

Bezoek je het kasteel met kinderen? Kies dan voor de speurtocht in plaats van een gewoon bezoek. Tijdens de speurtocht mogen kinderen zich verkleden als ridder of prinses. Een vragenlijst brengt je doorheen het ganse kasteel en zijn omgeving en houdt de kinderen leuk bezig. De finale vraag brengt je naar de zolder van het kasteel waar je tussen de spinnenwebben door op zoek moet naar de schat. Onze kinderen vonden het fantastisch om verkleed als ridder en prinses door het kasteel te wandelen. De speurtocht zelf was bijna overbodig, maar handig meegenomen als leuk tijdverdrijf.

Praktisch

Adres: Rue de Furfooz 3, 5561 Celles

Voor een bezoek aan het kasteel met speurtocht betaal je als volwassene 10,00 euro. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 7,00 euro. Verkleedkledij wordt door de uitbaters van het kasteel gratis uitgeleend.

Meer informatie

Check zeker de website: www.chateau-veves.be. Ook op de Facebook en Instagram pagina kan je nog veel informatie en mooie foto’s vinden!

Eén opmerking over 'Château de Vêves'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: