Saal Digital fotoboek

Ben je net als ik verzot op foto’s en wil je ze ook graag verzamelen in een fotoboek zodat je er eindeloos van kan blijven genieten? Dan is een fotoboek van Saal Digital echt een aanrader.

Foto: Saal Digital

Toen ik de kans kreeg om een fotoboek van Saal Digital uit te testen, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik ben verzot op het maken van fotoboeken! Maar de software om de fotoboeken te maken is niet altijd even gebruiksvriendelijk. Bij Saal Digital heb je maar liefst 3 verschillende mogelijkheden om aan het werk te gaan: online via de website, via de Saal Design Software die je gratis kan downloaden of via de Saal Digital app die je eveneens gratis kan downloaden. Mogelijkheden genoeg dus. Ik koos voor de Saal Design Software.

Foto: Saal Digital

In het begin was het eerlijk gezegd een beetje zoeken naar alle opties, maar eens je het onder de knie hebt is het best een leuk programma. Ik ging aan de slag en besloot een fotoboek van onze recente reis naar Kreta te maken. Het vullen en ontwerpen van het boek verliep enorm vlot en in een mum van tijd had ik een prachtig fotoboek. Op de computer althans, want het is toch nog afwachten of de kwaliteit van de foto’s en het fotoboek zelf wel goed is.

Op enkele dag tijd stak het fotoboek in de brievenbus. Het was goed ingepakt in een stevige, kartonnen doos en binnenin zat het fotoboek nog eens ingepakt in een dikke plastic folie. De kans op beschadiging is hierdoor tot een absoluut minimum beperkt. En mijn eerste indruk toen ik het fotoboek in handen kreeg: wauw!

Het is echt een super mooi boek geworden! Een leuke fotocover, dikke bladzijden en een prachtige fotokwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn fotoboek. De kinderen nemen het boek regelmatig vast en vinden het erg leuk om nog eens alle foto’s van onze laatste reis te bekijken. Het was een enorm leuke reis en dankzij Saal Digital hebben we nu een prachtig fotoboek waarmee we samen herinneringen kunnen ophalen.

Wil je het zelf ook een keer proberen?

Kijk even op de website www.saal-digital.nl voor alle informatie en prijzen van de verschillende fotoboeken. Daarnaast zijn er ook nog vele andere fotoproducten die je kan bestellen, zoals fotoprints, kaartjes, wanddecoratie, kalenders, fotocadeaus… Neem zeker een kijkje op de website en laat je verbazen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: